Σχετικά με εμάς

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ 
Η εταιρεία Κ. ΜΠΑΣΙΑΚΟΣ ΑΒΕΕ ιδρύθηκε το 1991 μετά από μετατροπή της ατομικής ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΣΙΑΚΟΣ η οποία λειτουργούσε με το ίδιο αντικείμενο εργασιών από το 1972.

Το αντικείμενο εργασιών της είναι η παραγωγή ηλεκτρικού υλικού για οικιακή χρήση, ειδικά σε διακόπτες και πρίζες. 

Στεγάζεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στην περιοχή Δροσιά Χαλκίδας εμβαδόν 2.500 τμ. (γραφεία & εργοστάσιο) που μπορεί να εξυπηρετεί όλες τις ανάγκες μιας σύγχρονης εταιρείας.Διαθέτει σύγχρονο ηλεκτρολογικό εξοπλισμό, επαρκείς αποθηκευτικούς χώρους και ανάλογο στόλο οχημάτων μεταφοράς των προϊόντων της σε καθημερινή βάση. Με αιχμή τις σύγχρονες & αυτοματοποιημένες γραμμές παραγωγής της και την πολυετή εμπειρία, έχει το πλεονέκτημα να διαθέτει στην εγχώρια & διεθνή αγορά προϊόντα άριστης ποιότητας με μεγάλη ποικιλία και ελκυστικά σχέδια. 

Τα προϊόντα κατασκευάζονται βάσει διεθνών προδιαγραφών και είναι πιστοποιημένα. Παράλληλα αξιοποιώντας την εμπειρία και την πολύ καλή γνώση της αγοράς, η εταιρεία μας εισάγει και διανέμει παρεμφερή προϊόντα άριστης ποιότητας και σε ανταγωνιστικές τιμές ανταποκρινόμενη γρήγορα & αποτελεσματικά στις ανάγκες - απαιτήσεις της αγοράς και των πελατών.

Τέλος, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την στήριξη και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην εταιρεία μας όλα αυτά τα χρόνια και σας διαβεβαιώνουμε οτι θα συνεχίσουμε την προσπάθεια και αναζήτηση για νέα προϊόντα & βελτίωση των υπηρεσιών μας. 

 

 

ΕΣΠΑ BASSIAKOS